Η Λένα κολάζει τους λάτρεις της λευκής σοκολάτας. Η συμβουλή μου; Με μέτρο πάντα, ε!
Υλικά
- 200 γρ. λεύκη σοκολάτα
- 70 γρ. becel
- 100 ml γάλα
Εκτέλεση
- Βάζουμε όλα μας τα υλικά σε μια κατσαρόλα να λιώσουν στην μικρότερη φλόγα του “ματιού“ της κουζίνας.
- Μόλις ομογενοποιηθεί το μείγμα είναι έτοιμο να το βάλουμε σε βαζάκι! Τόσο απλά!
Μπορούμε αν θέλουμε να ρίξουμε τριμμένο ινδοκάρυδο ή καρύδια ή φουντούκια ανάλογα με την προτίμηση μας!