της Λένας
Άλλη μια πρακτική λύση από την Λένα για πρωινό, σνακ ή επιδόρπιο! Συνοδεύεται με φρέσκο γάλα!
Υλικά
- 500γρ.μουσλι ανάμεικτο με ξερά φρούτα
- 2 πλάκες κουβερτούρα
- 120 γρ. becel ή βιτάμ
- 120 γρ.μελι
Εκτέλεση
- Σε μπεν μαρι λιώνουμε τη σοκολάτα με τη μαργαρίνη
- Κατεβάζουμε απο το μπεν μαρι και προσθέτουμε αργά το μέλι ανακατεύοντας
- Προσθέτουμε τα μουσλι
- Αδειάζουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και στρώνουμε με ένα κουταλάκι
- Στρώνουμε το μείγμα με ένα μικρό πλάστη αφού έχουμε βάλει άλλη μια λαδοκολλα στην επιφάνεια
- Αφήνουμε να σταθεί το μείγμα στο ταψί 1 ώρα και κόβουμε σε μπάρες
- Διατηρούνται εκτός ψυγείου σε διάφανη μεμβράνη
Η Λένα προσθέτει:
- Για να τις φάνε τα παιδιά πιο ευχάριστα, μπορείτε να αντικαταστήσετε ένα μέρος από τα μουσλι με δημητριακά coco pops.
- Αν θέλετε να έχουν στη βάση σοκολάτα σκληρή όπως οι αγοραστές όταν σφίξουν τις βουτάτε απο κάτω σε λιωμένη κουβερτούρα κι αφήνετε να σταθεροποιηθεί.