Πείτε μου πόσο καλύτερη δικαιολογία χρειάζεστε όταν μια καθηγήτρια pilates προτείνει σοκολατένια συνταγή!
Από τη Μαρία λοιπόν, personal trainer (απόφοιτος ΤΕΦΑΑ) και συμφοιτήτρια στο μεταπτυχιακό:
Συστατικά:
- 300 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
- 3⁄4 φλιτζανιού αδιάλυτο ζαχαρούχο γάλα
- 1 φλ. αλεσμένα καρύδια
- 1 κουτ. γλυκού κονιάκ
- Τρούφα σοκολάτας
Εκτέλεση :
- Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν Μαρί.
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά (εκτός από την τρούφα).
- Αφήνουμε 2 – 3 ́ να κρυώσει λίγο το μίγμα. Σχηματίζουμε μπαλάκια (περίπου σε μέγεθος καρυδιού) και τα βουτάμε στην τρούφα.
- Τέλος, τοποθετούμε τα τρουφάκια σε λεία επιφάνεια και τα αφήνουμε στο ψυγείο για να παγώσουν.Απενεχοποιημένη απόλαυση! Ευχαριστούμε Μαρία!