Αναδημοσίευση από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Διαιτολόγων-Διατροφολόγων
Το infographic σχεδιάστηκε στο πλαίσιο της 1ης Ημερίδας για τη Μείωση Αλατιού, η οποία συνδιοργανώθηκε από τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Διαιτολόγων-Διατροφολόγων (ΠΣΔΔ) την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016 στο αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου του Γεωπονικού πανεπιστημίου.
Συγγραφή & Επιμέλεια: κα Λιάνα Πούλια (ΠΣΔΔ) και Δ/νση Διατροφικής Πολιτικής και Ερευνών του ΕΦΕΤ.